HÄRLIG DAG!

Tjenare!
 
Idag blev det en kort skoldag för mig, åkte in och hade naturkunskap sedan åt jag lunch och åkte hem till kungälv igen då jag hade tid hos umo, gick bra bara de att jag tog fel på tiden, så fick vänta en halvtimma men skrev lite på en inlämning så det var bara bra!
 
Var klar efter en halv timma nånting så då gick det såklart inga bussar hem till mig så hade en timme att hitta på något kul så drog en sväng på maxi, gick till apoteket och fick även med mig två par lösfransar som kostade 20kr styck, sedan var det fortfarande jätte lång tid kvar så då gick jag till min älskade praktik och hängde med dom en stund, och jag ska vara där nu igen vecka 11-13, ska bli underbart! efter jag var där gick jag och köpte franslim och även en brun utan sol, de va nån test sak för 25kr så provade den förut, va som en våtservett som man drog över kroppen, provade förut och ser lite skillnad faktiskt!
 
så fick mig en liten shopping runda i lilla kungälv, sen gick jag till bussen och då var det bara 10minuter kvar vilket var gött, sen när jag kom hem sminkade och fixade håret jag en tjej som heter julia då hon skulle ut ikväll, så tjänade lite cash, hon blev super nöjd!
 
nu har jag precis varit ute och övningskört med pappa, gick riktigt bra, är skit nöjd med tanke på att jag inte har kört på flera månader! lite läskigt i mörkret faktiskt å snö, men det gick, sjukt glad att jag har åkt så mycket moppe, det är en skit stor hjälp verkligen! 
 
så nu är det på med mys kläder och bädda ner mig med massa ljus och kolla på familjen anorlunda som jag missade i torsdags, sen kolla youtube och massa kul! detta har jag längtat efter, myskväll helt ensam kan vara det bästa jag vet efter att inte ha haft det på flera veckor! 
 
ha det gött med er hoppas att eran fredag blir lika bra som min!
puss!
 
Fina Julia!