VAD HÄNDER

Hej!
 
Idag har jag vart hemma från skolan, axel sov hos mig så det var mysigt!!!
men stannade hemma för skulle haft typ 5 timmar håltimma och nej jag pallade bara inte plus att jag har mått skit konstigt idag, har haft jätte ont i huvudet och bara allmänt nere och trött och yr.
Så jag åkte inte alls, men imorgon måste jag in till tandläkaren i mölndal 09.40, sen åker jag till skolan och slutar 13.15 så det blir helt okej!
 
kvällen har inte varit bra, allt bara går dåligt och känns som allt går emot mig och ah nej jag känner bara för att gå och lägga mig nu eller ligger redan i sängen, så ska borsta tänderna oså och sova.
är verkligen inte på bra humör alls, typ gråtfärdig vet inte varför, orkar inte alla hormoner eller vafan det är som spökar!
 
ända som jag blev glad för förut är att vi fick reda på att vi ska få vår hund nästa vecka, vi var och kollade på den igår och den var så jäkla söt och den kommer jag älska hur mycket som helst, en fransk bulldog svart blir det!
det var även fler familjer som skulle kolla på den och dens syster så skulle den familjen som säljer valparna besämma vilken familj som får den, och dom valde oss så det känns bra! och den kommer komma till ett jätte bra hem nu, den kommer få alldedes för mycket kärlek! längtar!
 
men vi höres, hoppas detta skit humör har ändrat sig tills dess
 
puss